İlçeler Haber Girişi : 21 Kasım 2011 15:45

Ziraat bankası Palandöken`e açıldı

Ziraat bankası Palandöken`e açıldı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, gayretleriyle Ziraat Bankası’nın Palandöken ilçesinde şube açması ilçede sevinçle karşılandı. Yaklaşık 155 bin kişinin ikamet ettiği ilçeye bir banka şubesi kazandırmak adına büyük çaba sarf etiklerine d
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, gayretleriyle Ziraat Bankası’nın Palandöken ilçesinde şube açması ilçede sevinçle karşılandı. Yaklaşık 155 bin kişinin ikamet ettiği ilçeye bir banka şubesi kazandırmak adına büyük çaba sarf etiklerine değinen Başkan Bulutlar,” Göreve geldiğimizde ilçede tek bir banka şubesi dahi bulunmuyordu. Buda çok büyük bir eksiklikti. Palandöken ilçesi birçok ilden daha fazla nüfusa sahip. Sürekli kendisini büyüten ve geliştiren ilçemiz kış sporları ve turizminin merkezi olmuş, alt yapısı tamamlanmış, sosyal donatılarıyla ve alışveriş merkeziyle marka konumuna gelmiş bir ilçe olmasına rağmen bir banka şubesinin eksikliğini halk ile birlikte hep hissetim. Yaptığımız girişimler ve yazışmalar sonrası Yenişehir İkinci Marketler Bölgesi’nde Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası AŞ, şube açma kararlılığını göstererek bizleri mutlu etmiştir.” dedi. Bankanın Palandöken’e şube açma kararı vermesinde katkısı olanlara teşekkür eden Bulutlar, “Ziraat Bankası gibi köklü bir bankanın ilçemize gelmesinde emeği gecen ve banka şubesi talebimizi olumlu cevap veren banka yönetim kadrosuna teşekkür ediyorum. İlçemizin ilk banka şubesinin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

PALANDÖKEN İLÇE HALKI BANKADAN MEMNUN

Y
ıllardır banka işlemleri gerçekleştirmek için il merkezine gittiklerini söyleyen Palandöken İlçe Halkı,” Şimdi banka şubemizin açılmasıyla bu sorunumuz ortadan kalktı. Banka Şubesi olmasından son derece memnunuz şimdi ilçe olduğumuzu bir anlamı oldu. Kurumların ve kuruluşların temsilcilikleri olması ilçemize ayrı bir katma değer katdığını görüyoruz. Banka şubesinin açılmasına destek olan başta Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.