Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2020 14:18

Zlatan Ibrahimovic futbolu bırakacağı tarihi söyledi

Zlatan Ibrahimovic futbolu bırakacağı tarihi söyledi
Milan'da forma giyen Zlatan Ibrahimovic 39 yaşında olmasına rağmen takımının en etkili oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor.

Erzurumajans-Milan'da forma giyen Zlatan Ibrahimovic 39 yaşında olmasına rağmen takımının en etkili oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor. Kariyerinde birçok önemli takımda oynayan Ibrahimovic futbolu bırakacağı tarih hakkında ipucu verdi. Öte yandan İtalya Serie A'da lider konumda olmalarına rağmen henüz bir şey kazanmadıklarını söyleyen İsveçli yıldız takım arkadaşlarını uyardı.

 

İtalya Serie A'da geride kalan 10 haftada topladığı 26 puanla lider konumda olan Milan'da İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic takım arkadaşlarını uyardı.

 

BBC Sport'a konuşan 39 yaşındaki futbolcu, "İnanılmaz bir form yakaladık, harika gidiyoruz ama hala hiçbir şey kazanmadık, bunu aklımızda tutmalıyız" dedi.

 

FUTBOLU NE ZAMAN BIRAKACAK?


Kendi form durumundan bahseden Ibrahimovic, "Yaptığım şeyleri yapamayana kadar futbol oynamaya devam edeceğim. Fiziksel olarak iyi kalmam gerekiyor ve gerisi kendiliğinden gelecek" şeklinde konuştu.

 

(AJANSSPOR)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.