Spor Haber Girişi : 03 Aralık 2021 14:32

Zorlu İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı

Zorlu İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı
Tuzla deplasmanında perişan olan BB Erzurumspor, evine döndükten sonra İstanbulspor hazırlıklarına kar kış demeden devam ediyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

 

Tuzlaspor maçının iki kez ertelenmesi nedeniyle İstanbul deplasmanında perişan olan Dadaşlar, önceki gün evine döndükten sonra kendi tesislerinde yarınki zorlu İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı.

 

Dadaşlar Teknik Patron Erkan Sözeri yönetiminde kar kış demeden yoğun tempoda yarınki zorlu mücadeleye bileniyor.

 

Kulüp tesislerinde karlar arasında çalışan Dadaşların antrenmanlarında ilginç enstantaneler ortaya çıktı.

 

Motivasyonumuz yerine geldi

 

BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, yaptıkları yoğun çalışmalar sonrasında futbolcuların motivasyonlarını yeniden yerine getirdiklerini belirterek, “Tuzlaspor maçımızın oynanmaması sonrasında futbolcularımızın morali biraz bozulur gibi oldu. Motivasyonları düştü. Ama biz yoğun bir çalışma ve terapi sonrasında motivasyonları tekrar düzelttik. Şu an gayet iyi durumdayız ve Cumartesi günkü maça odaklandık” dedi.

 

Biz her koşulda oynamak istedik

 

Dadaşların tecrübeli çalıştırıcısı Erkan Sözeri, Tuzla maçını sanki Erzurumspor’un oynamak istemediğine dair bir algı oluştuğuna dikkat çekerek, “Biz havada karada, denizde, çamurda her yerde oynarız. Ama top sekmeyince hakemlerde insan sağlığını göze alarak sakatlık durumlarına karşı maça oynatmadılar. Biz zaten maçı oynamak isteyen taraftık” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.