Spor Haber Girişi : 23 Ekim 2021 16:13

Zorlu maçta gülen kim olacak?

Zorlu maçta gülen kim olacak?
Bugün oynanacak olan Samsunspor-Erzurumspor maçı iki takımın hocası için de oldukça zor bir maç olacak.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Samsun’un yeni hocası Fuat Çapa, ilk sınavından başarılı çıkmak istiyor. Erkan hoca ise takımının yakaladığı olumlu havanın bozulmasına izin vermemek için kafa yoracak.

 

TFF 1. Ligde haftanın maçı olan Samsunspor-Erzurumspor karşılaşması saha içindeki futbolcular kadar sana kenarındaki teknik adamları da oldukça yakından ilgilendiriyor.

 

Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın görevinden ayrılmasıyla Samsun’da dümene geçen Teknik Patron Fuat Çapa, ilk sınavını Erzurumspor’a karşı verecek. Tecrübeli çalıştırıcı, Erzurumspor’a karşı galip gelerek, Karadeniz’de galibiyetle göreve başlamak istiyor.

 

Mavi-beyazlı ekipte ise Erkan Hoca, Samsun’da çok önemli bir sınava çıkacak. Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, takımının yakaladığı olumlu havanın Karadeniz deplasmanında da devam etmesi için kafa yoracak. Bunun için bu akşamki zorlu 90 dakikada hangi teknik direktörün güleceği maç sonunda belli olacak.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.