Bölge Haber Girişi : 02 Şubat 2011 00:00

ABD'li curlingçilerden övgü!..

ABD'li curlingçilerden övgü!..
ABD erkek curling takımı oyuncusu Blake Morton, 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın en iyi turnuvalardan biri olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-ABD erkek curling takımı oyuncusu Blake Morton, 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın en iyi turnuvalardan biri olduğunu söyledi.

Erzurum’da devam eden Türkiye’nin kış sporları alanındaki en büyük organizasyonu 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda erkekler Curling takımı oyuncusu Blake Morton organizasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erzurum’da çok iyi vakit geçirdiklerini belirten Morton: “ Burada her şey yolunda, oynadığımız en iyi turnuvalardan biri. Erzurum farklı bir kültür, bize çok uzak fakat bize çok arkadaşça davranıyorlar” dedi. Türkiye’deki ilk resmi curling arenasında oldukları için çok mutlu oldukarını belirten ABD’li sporcu: “Ortalama 7 yıldır curling sporuyla ilgileniyorum. Curling sporu için en iyi organizasyonlardan biri. Bu sporda daha önce de başarılarımız var hedefimiz ileriki zamanlarda daha büyük başarılar elde etmek şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.