Spor Haber Girişi : 01 Mayıs 2015 12:24

Atatürk Üniversitesi boks takımı Türkiye şampiyonu

Atatürk Üniversitesi boks takımı Türkiye şampiyonu
26-30 Nisan tarihleri arasında Kars'ta yapılan Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında Atatürk Üniversitesi takımı 3 Altın, 2 Brons madalya ve 26 Puanla Türkiye Şampiyonu oldu.
Erzurumajans-26-30 Nisan tarihleri arasında Kars'ta yapılan Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında Atatürk Üniversitesi takımı 3 Altın, 2 Brons madalya ve 26 Puanla Türkiye Şampiyonu oldu.

Atatürk Üniversitesi Boks Takımı sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı yaptığı açıklamada, şampiyon olmalarına katkı sağlayan Atatürk Üniversite'si Yönetimi'ne, Sporculara, antrene eden Murat Ozan'a, İbrahim Bostancı ve Atilla Zengine, Sporcuların yetiştirilmesinde katkıları olan kulüp Yöneticileri, aileleri ve antrenörlerine, Antrenman sırasında kapılarını açan Yol Spor Yöneticileri ve Antrenörlerine teşekkür etti.

Yazıcı, ayrıca üst üste 6. Kez Türkiye Şampiyonluğu gururunu yaşatan sporculara da teşekkür eden Yazıcı, "Allah'ım Sizlerden Razı olsun.! Başarılarınız daim olsun İnşallah" dedi.

Dereceye giren sporcular şöyle;
56 kg - Nürettin Ovat Türkiye Şampiyonu
64 kg- Osman Emre KUZU Türkiye Şampiyonu
75 kg- Osman AYDIN Türkiye Şampiyonu
60 Kg- Cengiz Ovat Türkiye üçüncüsü
+ 91 Kg Aydoğan AYDIN Türkiye Üçüncüsü
Atatürk Üniversite'si TÜRKIYE ŞAMPİYONU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.