Spor Haber Girişi : 20 Ocak 2018 20:00

B.B. Erzurumspor’dan Passolig atağı

B.B. Erzurumspor’dan Passolig atağı
B.B. Erzurumspor ligin Passolig Kart için atağa kalktı. Daha çok taraftara ulaşmayı hedefleyen mavi-beyazlılar tanıtım TIR’ıyla Passolig kart satışı gerçekleştiriyor.
Erzurumajans-Ligin ilk yarısında ki başarılı futbola rağmen taraftar sayısında hedefine ulaşamayan BB Erzurumspor Passolig satışlarına hız verdi. Passolig TIR’ıyla kart satışına başlayan mavi-beyazlılar taraftarlara çeşitli hediyelerde dağıtıyor. Dün çok sayıda taraftarın ilgi gösterdiği Passolig TIR’ında 2 bin 100 Passolig kartın satıldığı öğrenildi.



PASSOLİG TIR’I TÜM İLÇELERİ DOLAŞACAK

Kent merkezinde Passolig TIR’ıyla kart satışı gerçekleştirilirken, mavi- beyazlılar ilçelere de çıkarma yapacak. Tüm ilçelerdeki taraftarlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Aziz Hurşit, “Tüm tribünlerimizi doldurmak için uğraş veriyoruz. Başarımızda ki en büyük pay taraftarımızındır. İnşallah ligin ikinci yarısında tribünleri dolu bir BB Erzurumspor izleyeceğiz”dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.