Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2016 16:15

B.B. Erzurumspor Başkanı Demirhan'dan, istifalara sert cevap

B.B. Erzurumspor Başkanı Demirhan'dan, istifalara sert cevap
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, sabah saatlerinde kendisine yönelik sert açıklamalar yaparak görevinden istifa ettiğini açıklayan eski Asbaşkanı Süha Dengizek'e sert sözlerle cevap verdi.
Erzurumajans-Dengizek'i şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürmekle suçlayan Demirhan, "Çok istiyorlarsa alsınlar başkanlığı, gelsinler kongreye alsınlar. Bir tane adam çıkaramazlar" dedi.
 
B.B. Erzurumspor'da sabah saatlerinde peş peşe gelen istifa haberleriyle yaşanan depremin ardından hedefdeki adam Ali Demirhan'a ulaştık. Dengizek'in istifası ile birlikte yaptığı açıklamalarda sert sözlerle suçladığı Demirhan'a suçlamaları sorup, görüşlerini aldık.
 
''MALTEPE VAKFI'NIN TOPLADIĞI PARA NEREDE?''

Başkan Ali Demirhan, ERKHABER'e yaptığı açıklamada,  Süha Dengizek'in takımı kendisinin şampiyon yaptığını düşündüğünü ancak bunda yanıldığını savundu. Demirhan, "Sen hiç bir şey yapmadın, son gün geldin İbrahim Erkal ve Murat Aslan gündemleriyle şampiyonluğa gölge düşürdün. Maltepe Vakfı'nda 700 Bin TL para toplandı deniliyor, o geceden 200 bin TL geldi mi? Nerede o para? O gecenin 10 bin TL yemek parasının faturası da kulübe geldi. O kadar çok şey var ki, beni konuşturmayın" dedi.
 
"BENİ CİDDİYE ALMAK ZORUNDASIN"

 Süha Dengizek'in kendisini ciddiye almadığını ve ciddiyetsiz tavırlarıyla takım içerisinde sıkıntılar yaşattığını öne süren Başkan Demirhan, "Burada ciddiyet meselesi var. Ben bu işe girdiysem, beni ciddiye alacaksın. Soyunma odasına giriyorsun, prim açıklıyorsun, ödemiyorsun. Bunu hallediyoruz, geliyor başka bir maçta yine prim açıklıyor. Şaka yaptım diyorsun. Git şakanı başka yerde yap! Burası öyle şaka yapılacak yer değil. Ben kellemi, bedenimi ortaya koyduysam, sen de beni ciddiye alacaksın. İstanbul'da oturup da, "ben takımı şampiyon yapıyorum" diyeceksin, ben burada eksi 15 ? 20 derecede kulübü bekleyen yöneticilerimin hakkını kimseye yedirmem" diye konuştu.
 
"YÖNETİCİ ARKADAŞLARIM İSTANBUL GRUBU'NDAN RAHATSIZ"

 Yönetim kurulundaki arkadaşlarının Süha Dengizek ve İstanbul'daki diğer yöneticilerden rahatsız olduğunu da iddia eden Demirhan, "Benimle Süha Bey'in bir problem yok ama yöneticilerimin var. Yöneticiler, "Biz İstanbul Grubu'nu istemiyoruz. Bunlar hiçbirşey yapmıyor, işin havasındalar" diyor. Ankara'ya gidiyor, Erzurumspor logolu hediyeler veriyor ama yanında Erzurum'dan kimse yok. Niye götürmüyorsun Erzurum'dan bir yöneticiyi? Hangi yönetim kurulu toplantısına geldiler ki, ne kararlar alındığını biliyorlar?

Çok istiyorlarsa alsınlar başkanlığı, gelsinler kongreye alsınlar. Bir tane adam çıkaramazlar" dedi. 

(Kaynak:Erkhaber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.