Magazin Haber Girişi : 24 Eylül 2014 21:56

Cadde Bostan'da Dadaşlar el ele...

Cadde Bostan'da Dadaşlar el ele...
İbrahim Erkal'in Anadolu Yakasında sahne aldığı Cadde Bostancı Restaurant'ta gerçekleşen sezon açılışına sanatçı dostları renk kattı.
Erzurumajans-İbrahim Erkal'in Anadolu Yakasında sahne aldığı Cadde Bostancı Restaurant'ta gerçekleşen sezon açılışına sanatçı dostları renk kattı.

Eğlence dünyasında görkemli bir yeni sezon açılışı ile merhaba diyen Cadde Bostancı restoran bir birinden ünlü isimleri ağırlıyor. Ünlü Oryantal Asena'nın yanısıra şarkılarıyla yürek hoplatan Elif Karlı, yine Erzurum'lu sanatçımız Burhan Topal ve Vahit Alkır, Cadde Bostancı'nın yeni sezonunda davetlilere İbrahim Erkal ile eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Bu akşam Raci Alkır'ı anacağız...

Erzurum'lu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, Erzurum'un unutulmaz sanat değeri olan Rahmetli Raci Alkır'ı sahnede anarak aralarında geçen diyalogları anlattı. Erkal, "Bir  gün bu mekanın işletmecisi olan Erkan kardeşimle, Tekirdağ'da bir tatil köyünde otururken uzaktan gelen bir sesi Raci Alkır'ın sesine benzeterek sesin geldiği yere doğru gittik. Sesin geldiği yere yaklaştığımızda baktık ki Raci Baba mikrofonsuz şekilde öyle güzel söylüyor ki, mest ediyordu. Allah Rahmet eylesin. Erzurum'un unutulmaz değerlerindendir, saygıyla anıyorum kendisini" dedi.

R
aci Alkır'ın oğlu Vahit Alkır'ı sahneye davet ederek " Vahit bizim için Raci Babanın emanetidir. Onun sanat mirasını ve misyonunu taşıma görevi olduğundan dolayı bizlerde kendisine destek olmamız gerekiyor" diyerek sahnede Raci Alkır parçalarını birlikte söylediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YORUMSUZ ERZURUM 01 Ocak 1970 02:00

    sabah bir yorum yazmış olmama rağmen yayınlama zahmetinde bulunmamış aynı zaman da haber sayfasında bir yorum başlığı bulundurmuş oluyorsunuz.. hep merak ettim, neden bu haber sayfalarına Erzurum`lular yorum yazmazlar diye.. meğer yazarlarmış da, yorumu haber sitesi yayınlamazmış.. kusura bakmayın ama bir şeyi ya yapacaksınız, ya da yapmayacaksınız.. siz neyi tercih ettiniz??