Spor Haber Girişi : 23 Eylül 2014 17:34

Ceyhan, TOHM'a seçilen Karabacak'ı kutladı

Ceyhan, TOHM'a seçilen Karabacak'ı kutladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Bartın'da yapılan 23 Yaş ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonası'nda üçüncü olarak TOHM'a seçilen Ahmet Eren Karabacak'ı kutladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Bartın'da yapılan 23 Yaş ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonası'nda üçüncü olarak TOHM'a seçilen Ahmet Eren Karabacak'ı kutladı.

Türkiye Halter Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan ve 18-21 Eylül 2014 tarihlerinde Bartın'da düzenlenen 23 Yaş ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonası'na katılan Erzurumlu halterci Ahmet Eren Karabacak 56 kiloda podyuma çıktı. Antrenör Hüseyin Çelik'in öğrencisi koparmada 89 kilo, silkmede de 11 kilo kaldırmayı başardı. Milli sporcu bu kaldırışları ile Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Genç halterci müsabakalar sonunda Türkiye Milli Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM)'ne seçilme başarısı gösterdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, halterde Türkiye üçüncüsü olan Ahmet Eren Karabacak ve antrenörü Hüseyin Çelik'i kutladı. Ceyhan, genç sporcunun geçmişte de Erzurum adına önemli derecelere ve başarılara imza attığını belirterek, kendisinin Gaziantep TOHM'da da başarılı olacağına inandığını söyledi. Ceyhan, "Ahmet Eren Karabacak, sporcu kimliği ve kişiliği ile takdir ettiğimiz sporculardan birisi, kendisini bugünlere getiren antrenörü Hüseyin Çelik'i de kutluyorum. İnanıyorum ki, Ahmet Eren Karabacak, olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek ve kürsüye çıkacak bir sporcu olacak" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.