Medya Haber Girişi : 11 Ekim 2015 13:54

DGF'den teröre lanet halkımıza baş sağlığı

DGF'den teröre lanet halkımıza baş sağlığı
Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Ankara'da yaşanan ve yüze yakın kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırı üzerine kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı.
Erzurumajans-Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Ankara'da yaşanan ve yüze yakın kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırı üzerine kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı. 

Özsoy açıklamasında terörün bir insanlık suçu olduğunu söyleyerek Ankara'daki masum halka yönelik bombalı saldırıyı "katliam" olarak nitelendirdi. Özsoy açıklamasında; "Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize, demokratik yaşama ve geleceğimize yönelik saldırıları kınıyor, saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

Özsoy, mesajında şunları söyledi. "Toplum olarak üzerimize düşen görev, terörün arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkartılmak ve gerekli cezanın verilmesini sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda tüm kesimleri göreve davet ediyorum".
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.