Spor Haber Girişi : 03 Eylül 2015 21:04

Erzurum, teniste de zirvede

Erzurum, teniste de zirvede
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılan tenis kortlarında düzenlenen organizasyonlara bir yenisi daha eklendi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılan tenis kortlarında düzenlenen organizasyonlara bir yenisi daha eklendi.

Spora ve sporcuya her koşulda destek veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in direktifleri doğrultusunda son bir yılda tesisleşme ve organizasyon açısından adını duyuran, spor kamuoyunun dikkatini çeken Erzurum, "Türkiye'nin Spor Şehri" olma yolunda hedefine emin adımlarla ilerliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla Olimpiyat Parkı Tenis Kortları'nda tek ve çiftlerde gerçekleşen 14 Yaş Türkiye Şampiyonası'na yurdun dört bir köşesinden toplam 46 sporcu katıldı. Tekler yarı final ve çiftler final maçlarıyla tamamlanan şampiyona final müsabakalarıyla sona erecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Bu hafta piknik amaçlı olimpiyat parkında idim.Tenis kortlarıni dolaşma fırsatı buldum,Üzülerek belirtmeliyimki kortlar çok bakımsız. Turnuva havası bulamadım. Yani Erzurum insanının turnuva olduğundan dahi haberi yok sanırım. Tenis iyi bir spor fakat tesis yapmak yeterli olmadığı gibi yesise bakmak ve halka açmak da getekir.