Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2011 15:13

Erzurum iz bıraktı!..

Erzurum iz bıraktı!..
Curling Arena'da yapılan final maçında Büyük Britanya ile Rusya karşılaştı. Karşılaşmada rakibi önünde 4, 6, 9 ve 11. rauntları 3-0, 2-0, 1-0 ve 1-0 kazanan Büyük Britanya şampiyonluğa ulaştı.

Erzurum Ajans-Curling Arena'da yapılan final maçında Büyük Britanya ile Rusya karşılaştı. Karşılaşmada rakibi önünde 4, 6, 9 ve 11. rauntları 3-0, 2-0, 1-0 ve 1-0 kazanan Büyük Britanya şampiyonluğa ulaştı. Rusya ise 1, 2, 5, 7 ve 10. oyunları, 1-0, 1-0, 1-0, 2-0 ve 1-0 kazanmasına karşın gümüş madalyada kaldı.

Çok zorlu bir karşılaşma çıkardıklarını belirten Britanya milli takım sporcuları, “Muhteşem bir atmosferde ciddi ve önemli bir başarıya imza attık. Rakibimiz çok güçlüydü. Buzun satrancı olan bu sporda, yaptığımız taktiklerle onlardan daha iyi bir performans ortaya koyduk. Takım olarak çok mutluyuz” dediler.

“BİZ BUZDA, ERZURUM İNSANLIĞIYLA İZ BIRAKTI”

Bu zamana kadar Erzurum’da da tarihi yerleri gezdikleri ve insanlarına hayran kaldıklarını da dile getiren Britanyalı sporcular, “Bir çok tarihi yeri gezdik ve hayran kaldık. Özellikle Taşhan olarak isimlendirilen çarşıda aldığımız takılar çantalarımızı doldurdu. Orada insanların sıcakkanlılığına, misafirperverliğine çok teşekkür ediyoruz. Umarım Erzurum’a bir daha gelme şansı bulur ve yeniden şampiyon oluruz” diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.