Siyaset Haber Girişi : 05 Ekim 2015 14:35

Erzurum'da Başbakan hazırlığı

Erzurum'da Başbakan hazırlığı
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 6 Ekim Salı günü Erzurum'da yapacağı miting öncesinde İstasyon Meydanında hazırlıklar yapılarak alan bayraklarla süslenmeye başladı.
Erzurumajans-Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 6 Ekim Salı günü Erzurum'da yapacağı miting öncesinde İstasyon Meydanında hazırlıklar yapılarak alan bayraklarla süslenmeye başladı.

1 Kasım erken seçimi için seçim çalışmalarını başlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsun'da bugün gerçekleştireceği mitingin ardından yarın Erzurum'a gelecek. Yarın saat 16:00'da İstasyon Meydanı'nda Erzurumlulara hitap edecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu için hazırlıklar sürüyor. Miting alanı ve çevresindeki caddeler bayraklarla süslenirken bilboardlardaki seçim afişleri de yenileniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "Yarınki miting için gerekli saha ve teknik çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Akşam itibariyle de güvenlik tedbirlerimiz tamamlanacak. Yarın da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu karşılayacağız. Erzurumlu hemşehrilerimizi yarınki buluşmaya bekliyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.