Eğitim Haber Girişi : 19 Kasım 2014 11:31

ETÜ'de kitap okuma etkinliği düzenledi

ETÜ'de kitap okuma etkinliği düzenledi
Erzurum Teknik Üniversitesi kütüphanesinde okuma etkinliği gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından organize edilen "Kitap Okuma Etkinliği" merkezi dersliklerdeki Kütüphanede gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Şahin'in yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Merkezi dersliklerdeki kütüphanenin okuma salonunda, kitap okuma alışkanlığının sağlanması, bu alışkanlığının sürdürülebilir olması ve farkındalık oluşması amacı ile düzenlenen etkinlikte katılımcılar, çeşitli kitapları okuyarak etkinliğe destek verdiler.

Okuma etkinliğine katılan rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, üniversitenin edebiyat fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Sümbüllü' nün Kırk Hikmet Kırk Hikaye kitabını okudu. Etkinlik sonrası kısa bir açıklama yapan Rektör Yaylalı, " Üniversitemiz bünyesinde öğrencilerimizin doğru kaynaklara ulaşabilmesi için donanımlı bir kütüphane oluşturma çalışmalarımız var. Genel Sekreter Yardımcımız ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanımız Ali Fuat Açıkgöz'ü bu işle ilgili görevlendirdik. Önümüzdeki günlerde Erzurum Teknik Üniversitesi, kütüphanesiyle de bölgesine hizmet verecek" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.