Bölge Haber Girişi : 20 Ağustos 2011 02:26

FİSU Erzurum'un başarısını unutamıyor!..

FİSU Erzurum'un başarısını unutamıyor!..
Uluslararası Üniversite Spor Federasyonu (FISU), Erzurum'da düzenlenen Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'ndaki başarısı nedeniyle Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü’ne teşekkür etti..

Erzurum Ajans-Çin’in Shenzen şehrinde devam eden Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları’nda FISU’nun yönetim kurulu toplantısı da yapıldı.

Shenzhen Belediye Başkan Yardımcısı Zhang Weng ve FISU Başkanı George Killan tarafından yönetim kurulu toplantısında Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz 2011 final raporunu sundu.

FISU Yönetim Kurulunda, Erzurum 2011 Genel Koordinatörlük temsilcileri Bekir Korkmaz, Hüseyin Akçay ve Aysun Esmanur Şahin de bulundu. 25. Dünya Üniversite Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz tarafından yapılan sunum ve akabinde 2 ciltlik 'Erzurum 2011 Kış Universiade Oyunları Final Raporu' Başkan Killian ve FISU Genel Sekreteri Eric Saintrond’a takdim edildi.

“HARİKA BİR ORGANİZASYON OLDU”

George Killian, Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’ a teşekkürlerini sunarak, “Erzurum’da harika bir organizasyon gerçekleştirdiniz. Düzenlediğiniz organizasyon daha sonrakiler için referans olacak” dedi.

Shenzen'de yapılan seimlerde FİSU'nun yeni yönetimide belirlendi. Seçimler sonucu FİSu Başkanlığı'na  bu kez Fransız Claude Luis Gallien seçildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Kemal Tamer'de FİSU'nun 15 kişilik Yönetim Kururlu'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.