Bölge Haber Girişi : 19 Temmuz 2015 21:15

Gümüşhane'de trafik kazası: 9 yaralı

Gümüşhane'de trafik kazası: 9 yaralı
Gümüşhane'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobille kamyonet çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Gümüşhane'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobille kamyonet çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.50 sıralarında meydana gelen kaza Gümüşhane-Erzurum karayolunun merkeze bağlı Yeniyol köyü Bükler mevkisinde gerçekleşti.

Bayburt istikametine giden Abdurrahman Adamer (21) yönetimindeki 69 AS 725 plakalı otomobil Yeniyol köyü Bükler mevkisinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Haydar Gürbüz (58) yönetimindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet takla atarak ters şeride giderken, otomobil ise taklalar atarak yaklaşık 100 metre ilerde yapım aşamasındaki bölünmüş yolun kullanılmayan bölümüne yuvarlandı.

Kazada sürücüler ile otomobilde bulunan Esma Adamer (27), Kübra Çelikkanat (32) ile kamyonette bulunan Hüsniye (49), Fatma (74) ve Merve Gürbüz (11), Hasan (82) ve Binnaz Korkut (80) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından Gümüşhane-Bayburt yolunda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kazaya karışan kamyonet sürücüsü ve içindeki yolcuların Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyesi ve Yağmurdere vadisinde yer alan Şephane köyü muhtarı Mustafa Gürbüz'ün abisi ve akrabaları olduğu öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.