İlçeler Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 12:16

Kaçak merdiven ve sahanlık mühürlendi

Kaçak merdiven ve sahanlık mühürlendi
İstasyon Mahallesi İstasyon caddesinde ruhsatsız kaçak olarak yapılan merdiven ve merdiven sahanlığı mühürlendi.
Erzurumajans-İstasyon Mahallesi İstasyon caddesinde ruhsatsız kaçak olarak yapılan merdiven ve merdiven sahanlığı mühürlendi.

Yakutiye Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada 3194 sayılı İmar kanununun 32. maddesine göre işlem yapıldığı belirtildi.

Yakutiye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü, İstasyon caddesi üzerinde bir marketin yanında ruhsatsız ve kaçak olarak yapılan merdiven ile merdiven sahanlığını mühürledi. Yakutiye Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, İstasyon caddesinde ruhsatsız ve kaçak olarak imalat yapıldığının belirlendiğine değinildi. Tadilat ruhsatı alınmadan merdiven ve sahanlık yapıldığının belirlenmesi nedeniyle 3194 sayılı imar kanununun 32. maddesine uygun olarak tespit yapılarak tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, izinsiz yapılan imalatın kaldırılması için yasal olarak 1 aylık süre verildiği açıklandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HAKAN 01 Ocak 1970 02:00

    BU GİDİŞLE ERZURUM`DA BİR TANE İŞ ADAMI KALMAYACAK.