Spor Haber Girişi : 28 Temmuz 2016 17:54

Kaymakam Öz şampiyonu tebrik etti

Kaymakam Öz şampiyonu tebrik etti
Erzurum merkez Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, işitme engelli dünya şampiyonu judcu Erkan Esenboğa'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Erzurumajans-Erzurum merkez Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, işitme engelli dünya şampiyonu judcu Erkan Esenboğa'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'nda judo ve kata dallarında ki 60 kilo müsabakalarında dünya şampiyonu olarak iki altın madalya kazanan Erkan Esenboğa'yı kabul etti. Aziziye Spor Kulübü sporcusunun böyle bir başarıya imza atmasının gurur verici olduğunu söyleyen Kaymakam Öz, başarılı sporcu ile antrenörü Yaşar Elen'i kutlayarak ödüllendirdi.

Kaymakamlık bünyesinde 2013 yılında kurulan Aziziye Spor Kulübünün buz hokeyinden kayağa, bisikletten hentbola kadar 15 branşta 700'e yakın lisanslı sporcusuyla uluslararası müsabakalardaki başarılarıyla ülke sporuna hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Kaymakam Öz, bu başarının önemli olduğunu belirttib Öz "Başarılı tüm sporcuları ödüllendiriyoruz. Amacımız daha çok şampiyonlar çıkarmak ve ilçemizdeki tüm gençleri sporla tanıştırmak. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumaktır" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.