Erzurum Haber Girişi : 13 Nisan 2023 15:33

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı
Aziziye ilçesinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen genç anne ve babasına bıçakla saldırdı.

Erzurum’un Aziziye ilçesinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen genç anne ve babasına bıçakla saldırdı. Anne hayatını kaybederken baba ağır şekilde yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Güvenlik Caddesi’nde bulunan Özçağrı apartmanının birinci katında meydana gelen olayda madde bağımlısı olduğu belirtilen Ahmet Yavuz Köşebent yaşanan aile içi tartışmanın ardından anne ve babasına bıçakla saldırdı. Anne Serpil Köşebent boğazına aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybederken baba Nevzat Köşebent komşularına kaçmaya çalışırken oğlunun onlarca bıçak darbesine maruz kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba Nevzat Köşebent’in durumu ciddiyetini koruyor. Saldırgan arbede sırasında elinden hafif şekilde yaralandı.

 


 

Olay sonrası evde inceleme yapan ekipler annenin cesedini otopsi yapılmak üzere ambulansla hastaneye götürdü. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir YİĞİT 14 Nisan 2023 13:39

    Buradan Emniyet Müdürlüğü yetkililerine sesleniyorum.Kıymetli Emniyet mensupları hemen her 10 gençten 3'çü uyuşturucu kullanıyor.Okul önleri ve sokak aralarındaki denetimlerinize ne olur ağırlık verin.Bunu Allah rızası için sizlerden istirham ediyorum.Yoksa işte Dadaşkent'te yaşanan bu acı olay artabilir.Gençlik çok kötü durumda,uyuşturucu satışı yapan ve yaptıran alçaklara şunu demek istiyorum.Allah hepinizin belasını versin katil alçaklar.

  • Misafir 14 Nisan 2023 10:18

    Uyusturucu satanları her kes biliyor bilmiyorsa gelsinler tek tek gosterim emniyet istesin 2 saatte ne kadar uyusturucu satan varsa yakalar dadaskentte uyusturucu satan kişiler zaten belli erzurumda satanları gelsinler işleri kolay olsun diye onlara tek tek gosterim zaten bir tane uyusturucu içen çocuğa alsınlar o çocuk satanları tek tek onlara gösterir çocuklarımızı artık dışarı çıkarmaya korkuyoruz ALLAH yardımcımız olsun

  • Erzurum lu 14 Nisan 2023 01:15

    Erzurum uyuşturucu yeri oldu, peynir ekmek gibi en küçüğünün elinde. Siyasiler basın emniyet bu konuyu gündeme getirmeli ve mücadele etmeli. Herkes çocuğuna sahip olmalı, kimle arkadaşlık yapıyor takip etmeli.

  • Dadaşkentli 13 Nisan 2023 22:27

    Benim komşularım bunlar. Çocuk Madde bağımlısı falan değil. Psikolojik sorunları vardı. İçine kapanmış kimseyle konuşmayan kendi halinde biriydi. İhlas haber ajansı konuyu farklı yöne çekmiş ve klasik bir yorum yapmış. Olayın doğrusu bu.

  • Misafir 13 Nisan 2023 20:19

    Leblebi gibi uyusturcu satıyorlar satanları da her kes biliyor taksi duraklari sabahci kahveleri gidin yakalayin yakalasaniz böyle olmaz anneye ALLAH rahmet babaya RABBİM ŞAFİ ismiyle şifasını versin çok acı bir olay