Siyaset Haber Girişi : 31 Ocak 2015 17:53

Merkez Partisi'nden çok anlamlı çıkış

Merkez Partisi'nden çok anlamlı çıkış
Genel Başkanlığı'nı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı'nın yaptığı Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemil Güngörmez, Erzurum'da ki, "Peygambere Saygı ve Zulme Lanet" yürüyüşünde katılanlara seslendi.
Erzurumajans-Genel Başkanlığı'nı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı'nın yaptığı Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemil Güngörmez, Erzurum'da ki  "Peygambere Saygı ve Zulme Lanet" yürüyüşünde katılanlara seslendi.

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından organize edilen yürüyüş ile ilgili olarak Erzurum Ajans'a özel açıklamada bulunan Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemil Güngörmez, Erzurum'un duyarlılığına teşekkür etti.

Güngörmez, ESTP platformu tarafından yapılan "Hiç kimse, hiçbir zümre, hiçbir millet ve hiçbir ülke Peygamberimize dil uzatamaz, onunla 'haşa' alay edemez" açıklamasına katıldıklarını ve olması gerekenin de bu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Peygamberimize yönelik hakaretlere karşı gösterdiği duyarlılığndan dolayı bütün Erzurumlu hemşehrilerimiz ve  Erzurum'daki Sivil Toplum Örgütleri'ne teşekkür ediyoruz. Ancak, aynı duyarlılığı değerli hemşehrilerimizden Paris'te Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e hakaret edenler ile kol kola yürüyen AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na karşıda göstermelerini bekliyoruz. Lütfen artık birileri, siyasi ikbal ve çıkar uğruna bu kadim şehir Erzurum'da yaşayan insanlarımızın manevi duygularını tüketmesin"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.