Siyaset Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 13:30

MHP'li Hızarcı'ya baba ocağında sıcak ilgi

MHP'li Hızarcı'ya baba ocağında sıcak ilgi
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı doğup büyüdüğü Mahallebaşı semtinde sıcak ilgiyle karşılandı...
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı seçim çalışmalarını Erzurum şehir merkezinde mahalle mahalle, sokak sokak sürdürüyor.

Hızarcı, doğup büyüdüğü Mahallebaşı'nda esnaf ve semt sakinleri tarafondan büyük ilgiyle karşılandı seçim arabasıyla Tahtacılar Gülahmet Bat Pazarı Mahallebaşı ve Gölbaşı semtini adım adım gezerek sıkmadık el girmedik dükkan bırakmadı özellikle Akpınar Çeşmesi Eski Mezarlık bölgelerinde çocukluk arkadaşlarıyla karşılaşıp partisene destek isteyen Hızarcı duygulu anlar yaşadı.

Doğuduğu eve gitmeden önce Gülahmet Yokuşunda partisinin flamasını astıran Hızarcı,

''Erzurum her anı ve her alanıyla bizim ortak mekanımız ben birilerinin girilmez denen birilerinin sadece kendilerinin olduğu idiia ettikleri bu şehirin en kadim semti bu mahallede doğdum benim çocukluğum Kürdüyle Türküyle aynı çeşmeden su eçerek geçti aynı sokakta top oynadık aynı okullarda okuduk biz bu şehrin öz çocuklarıyız bizi bize düşürenler utandı dedi.''

MHP Milletvekili adayı Hızarcı'ya bu sürpriz ziyareti sırasında Mahallebaşı esnafı ve özellikle gençler tarafından ilgi gördü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.