Erzurum Haber Girişi : 02 Nisan 2018 13:00

Şehit UMKE personeli için memleketi Erzurum’da tören

Şehit UMKE personeli için memleketi Erzurum’da tören
Erzurum Afrin’de şehit olan UMKE personeli Burak Tatar için Erzurum 112 Acil Komuta Merkezi önünde cenaze töreni düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Afrin’de şehit olan UMKE personeli Burak Tatar için Erzurum 112 Acil Komuta Merkezi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Suriye'nin Afrin bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlisi 23 yaşındaki Burak Tatar'ın cenazesi dün akşam memleketi Erzurum'a getirildi. UMKE personeli Şehit Burak Tatar için Erzurum 112 Acil Komuta Merkezi önünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, çok sayı da UMKE, 112 Acil Komuta Merkezi personeli, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen cenaze töreninde şehidin babası Yahya Tatar, annesi Hülya Tatar ve yakınları tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Törenin ardından Şehit Tatar’ın arkadaşları tabutun üzerine karanfil bıraktı. Bazı yakınları fenalık geçirdi.

23 yaşındaki Şehit Burak Tatar’ın Nusaybin Hendek Operasyonları ve Fırat Kalkanı Operasyonlarına da gönüllü olarak katıldığı öğrenildi.

Bekar olan şehit UMKE görevlisi, kentteki Narmanlı Camii'nde cenaze namazının kılınmasının ardından Güzelova Mahallesi'nde defnedilecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.