Erzurum Haber Girişi : 04 Mart 2015 17:36

Yeşilay Erzurum Şubesinden Başkan Vekili Tavlaşoğlu'na ziyaret

Yeşilay Erzurum Şubesinden Başkan Vekili Tavlaşoğlu'na ziyaret
Erzurum'da Yeşilay Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu'nu makamında ziyaret eden Yeşilay Şubesi Başkanı Mustafa Erinkarlı, Başkan Vekili Tavlaşoğlu'na Yeşilay rozeti taktı.
Erzurumajans-Erzurum'da Yeşilay Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu'nu makamında ziyaret eden Yeşilay Şubesi Başkanı Mustafa Erinkarlı, Başkan Vekili Tavlaşoğlu'na Yeşilay rozeti taktı.

Yeşilay'ın toplum sağlığının korunması açısından çok önemli olduğunu ve beraber faydalı birçok projeye ortaklaşa imza atacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Tavlaşoğlu,"Büyükşehir Belediyemiz toplum sağlığı açısından birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atmaktadır. Bundan böyle Yeşilay ile birlikte omuz omuza faydalı birçok çalışmaya imza atacağız. İnşallah hep birlikte, özellikle çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar korunmasına yönelik, hayat kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar kurumun sürdürdüğü rutin faaliyetleri, daha da kurumsallaştırarak etkin hale getireceğiz" dedi.

Yeşilay Şube Başkanı Erinkarlı ise, Başkanvekili Tavlaşoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, "Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yeşilay Haftası' sebebiyle topluma, aileye, bireye zararlı olan içki ve uyuşturucuların kullanımını eğitim yoluyla engellemeyi; bu şekilde farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz Yeşilay olarak Erzurum'da gerçekleştirdiğimiz hemen hemen tüm faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini özel ilgisini görüyoruz. Gösterilen duyarlı hassasiyete teşekkür ediyoruz" dedi.

Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı, Başkanvekili Tavlaşoğlu'na Yeşilay rozeti ve çikolata hediye etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.