Eğitim Haber Girişi : 04 Ağustos 2014 01:31

Yurt seferberliği...

Yurt seferberliği...
Üniversite öğrencilerinin barınma sorununu en aza indirmek için yeni yurt projeleri hayata geçiriliyor.
Erzurumajans-Üniversite öğrencilerinin barınma sorununu en aza indirmek için yeni yurt projeleri hayata geçiriliyor. YURT-KUR kiralama yöntemiyle yatak sayısını artırmayı hedeflerken, ETSO'da 750 kişilik öğrenci yurdu için kolları sıvadı.

YURT PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLİYOR


ÜNİVERSİTE eğitimi için Erzurum'u tercih eden öğrencilerin barınma sorununu en aza indirmek için çalışmalar sürüyor. Gerek YURT-KUR gerekse bazı sivil toplum kuruluşları yatak sayısını artırmak için yeni yurt projelerini hayata geçiriyor. YURT-KUR kiralama yöntemiyle yatak sayısını artırmayı hedeflerken, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)'da 750 kişilik öğrenci yurdu yapacak.

ÖĞRENCİLERE 24 SAAT HİZMET

ATATÜRK Üniversitesi kampüsü içinde hizmet veren YURT-KUR'a bağlı öğrenci yurtları 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor. Odalarda banyo, tuvalet, televizyon mevcut. 24 saat sıcak su, ücretsiz internet, kapalı spor salonu, açık saha, kafeterya, çamaşırhane, lokanta, kuaför de öğrencilere hizmet veriyor. Kiralama yöntemiyle de hizmet verecek olan yurtlarda öğrenciler aynı konforla hizmet alacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.