Bölge Haber Girişi : 19 Eylül 2010 14:38

10 Milyon TL bütçeli hibe projesi!..

10 Milyon TL bütçeli hibe projesi!..
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) uzmanları tarafından verilen 'proje başvuru formu' gibi birçok alandaki eğitimler devam ediyor

Erzurum Ajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) uzmanları tarafından verilen 'proje başvuru formu' gibi birçok alandaki eğitimler devam ediyor. Sorumluluk alanı Erzurum-Erzincan-Bayburt olan KUDAKA'nın il merkezi ve ilçelerde proje başvuru formu doldurulması, proje hazırlama mantıksal çerçevesi ile diğer konularda uzmanlar tarafından ücretsiz eğitimler veriliyor.

Geçtiğimiz hafta Erzurum merkezde verilen eğitimlerin ardından, Bayburt'ta 20-21 Eylül tarihlerinde 09.00-17.00 arasında Turizm İl Müdürlüğü Şair Zihni Toplantı Salonu'nda, Erzincan merkezde 20-21 Eylül tarihlerinde 10.00-17.00 arasında ticaret ve sanayi odasında yapılacak. Ayrıca, Erzincan ve Erzurum'un ilçelerinde yapılacak eğitimler KUDAKA'nın resmi internet sitesinde açıklandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.