Bölge Haber Girişi : 02 Temmuz 2010 00:48

12 yaşında adliyeyi kana buladı!..

12 yaşında adliyeyi kana buladı!..
Tekman ilçesi Adliye binası bugün büyük bir kan davasına tanıklık etti. 12 Yaşındaki çocuk Adliyeyi kana buladı...

Erzurum Ajans-Erzurum’un Tekman ilçesi Adliye binası bugün büyük bir kan davasına tanıklık etti. 12 Yaşındaki çocuk Adliyeyi kana buladı…

Erzurum'un Tekman ilçesinde bir çocuk, babasını öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan şahsın 2 kardeşinden birini yaraladı, diğerini ise öldürdü.

Tekman ilçesine bağlı Tepecik köyünde 2005 yılında Abdulkadir S. tarafından öldürülen Mehmet Hatip A.'nın 12 yaşındaki oğlu M.A., Tekman Adliyesi içerisinde zanlı Abdulkadir S.'nin kardeşleri Tepecik köyü eski muhtarı İhsan S.(48) ve Emin S.(35) ile karşılaştı. M.A, daha sonra üzerindeki silahla İhsan ve Emin S.'ye 12 el ateş etti. Ardından silahındaki mermilerin bitmesi üzerine M.A., yerde yatan İhsan S.'yi bıçakla sırtından yaraladı. Saldırıda, İhsan S. olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Emin S. ağır yaralı olarak Tekman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırının ardından polise teslim olan saldırgan M.A.'nın, İlçe Emniyet Amirliği'ndeki ifadesi sürerken, zanlı M.A.'nın adliye binası içerisine silahı nasıl soktuğunun ise araştırıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.