Bölge Haber Girişi : 05 Mart 2010 09:25

20 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü!..

20 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü!..
İzmir'in Bayraklı ilçesinde oturan Erzurumlu kartonpiyer ustası tartıştığı 20 yıllık eşini 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Erzurum Ajans-Olay, Onur Mahallesi 7371 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kartonpiyer ustası olan Fevzi C. (47), aynı yaştaki 20 yıllık eşi Halime C. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fevzi C., mutfaktan aldığı bıçağı karısına rast gele salladı.

Üstü başı kan içinde evden çıkan şahıs, yan apartmanda bulunan akrabalarının yanına giderek polis çağırmalarını istedi. Olay yerine gelen Bayraklı Asayiş Şube ekipleri, zanlıyı suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde bir hafta önce Almanya'da yaşayan amcalarını kaybettiklerini ve memleketi olan Erzurum'a gömdüklerini anlatan zanlının, karısını neden öldürdüğü sorulduğunda, "Ben neden buradayım, ben kimim" şeklinde cevaplar verdiği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.