Bölge Haber Girişi : 17 Nisan 2011 11:58

350 fidanı toprakla buluşturdular!..

350 fidanı toprakla buluşturdular!..
Erzurum'un Aşkale ilçesinde ilköğretim öğrencileri Sağlık Kulübü Proje Yarışması etkinlikleri kapsamında 350 fidanı toprakla buluşturdu.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Aşkale ilçesinde ilköğretim öğrencileri “Sağlık Kulübü Proje Yarışması” etkinlikleri kapsamında 350 fidanı toprakla buluşturdu.

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birimi tarafından okullarda ödüllü sağlık kulübü proje yarışması düzenlenmesinin ardından il genelinde okullar tarafından projeler hazırlanarak bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Erzurum Aşkale İnkılap İ.Ö.O. Sağlık Kulübü tarafından çevre kirliliğinin önlenmesi, hava kirleticileri ile ilgili önlemler ve ağaçlandırmanın önemi üzerine bir proje hazırlandı. Aşkale İnkılâp İ.Ö.O. Sağlık Kulübü tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme seminerinin ardından sağlık kulübü öğrencileri başta olmak üzere okulun öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı; Kaymakamlık, İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı, Orman Müdürlüğü ve ilçe Belediyesinin katkıları ve katılımları ile 350 yakın fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.