Türkiye Haber Girişi : 02 Şubat 2017 16:00

''Hayır diyenleri bekliyoruz''

''Hayır diyenleri bekliyoruz''
Düzce'de bir gencin silahla çektirdikleri fotoğrafın altına ''Hayır diyenleri bekliyoruz'' notuyla paylaşması tepki çekti.
Erzurumajans-Düzce'de S.A. adlı gencin, bir arkadaşıyla ellerinde tabancayla meydanda çektirdikleri fotoğrafı, "Başkanlık sistemine "hayır" diyenleri tıpkı 15 Temmuz gibi sokaklarda bekliyor olacağız" notuyla Facebook hesabında paylaşması tepki çekti.

Düzce'de oturan S.A., 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kentte demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Anıtpark Meydanı'da, bir arkadaşıyla ellerinde tabanca ile çektirdikleri fotoğafı, sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında paylaştı. S.A.'nın, "Başkanlık sistemine "hayır" diyenleri tıpkı 15 Temmuz gibi sokaklarda bekliyor olacağız" notuyla paylaştığı fotoğraf tepki çekti. S.A., tepkiler üzerine bir süre sonra fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

Facebook hesabında kapak fotoğrafı bölümünde Sedat Peker'in fotoğrafı bulunan S.A.'nın, silahlı paylaşımıyla ilgili polisin inceleme başlattığı öğrenildi.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.