Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2012 14:00

7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz oyunları

7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz oyunları
Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları’nda voleybolda şampiyonluğu Gaziantep Karması kazandı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları’nda voleybolda şampiyonluğu Gaziantep Karması kazandı. Turnuvanın en çok ilgi gören spor branşları arasında yer alan voleybolda şampiyonluğu Gaziantep kazanırken, Elazığ ikinci, Malatya ise üçüncü oldu.
Yakutiye Spor Salonu’nda oynanan voleybol maçlarında oynadığı yedi maçın tümünü kazanan Gaziantep Karması voleybolda şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Antrenör Ali Bağcı yönetimindeki kırmızı-siyahlı sultanlar büyük bir sevinç yaşadı. Şampiyon voleybolcular madalyalarını ve kupayı Yeni Erzurum Spor Salonu’nda aldı. Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Spor Faaliyetleri Spor Eğitim Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Nezihe Hamoğlu, Necmi Ünver, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar dereceye giren voleybolculara ödüllerini verdi.
Büyük çekişmelere sahne olan voleybol maçlarının ardından şampiyonluğu kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Gaziantep Voleybol takımının antrenörü Ali Bağcı, “Çok zorlu ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından şampiyon olduk, çok mutluyuz” diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 25 ilden 2 binin üzerinde sporcunun katılımıyla düzenlenen oyunlarda Voleybolda birinci olan Gaziantep, ikinci olan Elazığ ve üçüncü olan Malatya’yı kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.