Kültür-Sanat Haber Girişi : 30 Ocak 2014 14:44

ABD ile kültürel işbirliği

ABD ile kültürel işbirliği
Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Katherine Van de Vate ve beraberindeki heyet, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Katherine Van de Vate ve beraberindeki heyet, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Atatürk Üniversitesi hakkında bilgi vererek, Amerikan üniversiteleri ile yapılan projeleri anlattı. Koçak, üniversite olarak yurtdışı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, Nebraska, Pittsburg ve Ohio State üniversiteleriyle çeşitli proje hazırlıkları içerisinde olduklarını ve bu işbirliklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Katherine Van de Vate ziyaret amacının, Atatürk Üniversitesi ile öğrenci ve akademisyen değişimini artırmak ve ortaklaşa projeler gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilekler ve hediyeleşmelerle son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.