Erzurum Haber Girişi : 16 Şubat 2012 17:50

Aç kalan yabani hayvanlara ekmek

Aç kalan yabani hayvanlara ekmek
Erzurum'da kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu alanlarda aç kalan yabani hayvanlara gazeller eşliğinde ekmek bırakıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu alanlarda aç kalan yabani hayvanlara gazeller eşliğinde ekmek bırakıldı.
Erzurum ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve soğuk havalar nedeniyle açlıktan ölme tehlikesi yaşayan kuş, tilki ve köpekleri unutmayan vatandaşlar kasalarla getirdikleri ekmekleri söyledikleri gazeller eşliğinde boş arazilere bırakarak hayvanları ölmekten kurtarıyor. Erzurumlu 46 yaşındaki Muhittin Ölçün, ağır kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yabani hayvanlara 3 günde bir taze ve sıcak ekmek servisi yapıyor. Yaptıkları bu işin bir hayır işi olduğunu söyleyen Muhittin Ölçün,
"
Hayvanların açlıktan ölmesini önlemek için ekmekler bırakıyoruz. Yaban hayvanları aç kalarak insanlara da zarar vermelerini önlüyoruz bu şekilde. Hem hayır işlemiş oluyoruz hem de diğer insanlara örnek oluyoruz" diye konuştu. Ölçün, "Gazeller söyleyerek de hayrımıza hayır katıyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.