Erzurum Haber Girişi : 09 Mayıs 2014 23:30

Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebap Erzurum'da

Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebap Erzurum'da
Adana Metrelik Kebabı'nın mucidi Kolcuoğlu, hizmet Ağına Erzurum'u da ekledi.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-Adana Metrelik Kebabı'nın mucidi Kolcuoğlu, hizmet Ağına Erzurum'u da ekledi. Dün Çat Yolu üzerinde hizmete açılan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restorant, Doğu'nun en büyük restorantı olma özelliğini de taşıyor.

Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebap Restorant'ın 55. Şubesi Erzurum'da hizmete açıldı. Doç. Dr. Doğan Nasır Binici ile Abdurrahman Şakiroğlu'nun sahibi olduğu restaurantın açılışına Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Restorantın açılışının hemen ardından Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebapla ilgili bilgiler alan Vali Altıparmak, "Bu önemli yatırıma imza atan Doç. Dr. Doğan Nasır Binici ve Abdurrahman Şakiroğlu'nu kutluyoruz. Bu farklı lezzeti Erzurum'a kazandırdıkları için teşekkür ederim"dedi.

Restoranla ilgili bilgiler veren İşletme Müdürü Ahmet Görmez ise restorann yapım aşamasında her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü söyledi. Restoranın 1300 metrekare alan üzerine yaptırıldığını ifade eden Görmez, "Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebap'ı Erzurum'a getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Restorantımız yapılırken her şeyi düşündük. Çocuk oyun alanlarından, 150 araçlık otoparka, Vip ve toplantı salonlarından ücretsiz araç yıkamaya kadar hizmette sınır tanımadık"dedi.

LEZZETİ VE SUNUMUYLA ÇOK FARKLI


Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük restorantınıı hizmete açtıklarını belirten Görmez, "Geliştirdiğimiz konsept ve servis anlayışıyla Adana'dan Erzurum'a uzanan metrelerce lezzeti, müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Bunun yanı sıra restaurantımızda 45 kişi de istihdam ediliyor"diye konuştu. (Kaynak: Eksi25haber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şükrü ALUMUR 01 Ocak 1970 02:00

    Gerçek bir Erzurum lu olarak inanın tam manasıyla hayırlı uğurlu olsun diyemeyeceğim. Nedeni herkesin bildiği ama söylemeye çekindiği sebepler. BU ARALAR HER TARAF CAĞ KEBEP , MANGAL KEBAP , ÇİĞ KÖFTECİ , TATLICI , TAVUK DÖNERCİ OLDU. APARTMANLARIN ARASINDA BİLE. Bu neden dirrrrr . Yav adam iş yapacak bakıyor nerde hareket ver hemen takip ve taklit .. kısa vadede hem kendi gidiyor hemde arkasın da bir sürü mağdur. SİVİL TOPLUM ÖRGÖTÜ BAŞKANLARIMIZ DA , TİCARET ODAMIZDA BİR ÖNCÜLÜK YAPIP MESLEKİ VE ÜRETİMSEL YÖNLENDİİRMELER YAPMIYORLAR. ADAMIN PARASIDA GİDİYOR ŞEVKİDE ONDAN SONRA BU ŞEHİRDE BİR ŞEY OLMAZ HADİ GÖÇ. YAYIINLAMANIZ DİLEĞİYLE HERKESE SAYGILAR