İlçeler Haber Girişi : 01 Mayıs 2013 12:21

Adeta ölümüne yol çalışması yapıyorlar

Adeta ölümüne yol çalışması yapıyorlar
Erzurum'un Oltu ilçesi ile Ardahan Göle karayolunda sürdürülen yol genişletme çalışmaları vatandaşlar tarafından ilgiyle takipe diliyor.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesi ile Ardahan Göle karayolunda sürdürülen yol genişletme çalışmaları vatandaşlar tarafından ilgiyle takipe diliyor.

Dev kayalar iş makinelerince parçalanırken, adeta ölüme meydan okuyan ekipler Akşar köyü girişindeki kayaları büyük bir tehlike altında parçalıyorlar.

Oltu Göle karayolu üzerinde yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akşar köyü girişindeki kayalar iş makinelerince kırılarak yol açılıyor. Çalışmalar sırasında Oltu Göle karayolunu zaman zaman trafiğe kapatılarak sürücülerin geçişine izin verilmiyor. Greyderle yol temizledikten sonra trafiğe açarak sürücülerin ulaşımlarını kontrollü olarak sağlıyorlar. Köylüler yapılan çalışmalar son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. 70 yaşındaki İbrahim Güven çalışmaları dikkatle izlediklerini belirterek, "Allah devletten razı olsun, Çok güzel bir çalışma yapılıyor. Yollarımız genişliyor. Atamız dedemiz bu çalışmayı görse yürekleri çatlar yeniden ölürler" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.