Erzurum Haber Girişi : 22 Ocak 2013 15:40

Adı Palandöken'in tadı Erciyes'in

Adı Palandöken'in tadı Erciyes'in
Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri ile birlikte Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nin anlatıldığı toplantı salonunda her iki ilden tek bir 'broşür' dahi bulunmazken, konuyla ilgisi dahi olmayan Erciyes'in farklı farklı 'broşürl
Erzurumajans-Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı Ankara Ofisi, sektör temsilcilerine  'Doğu Anadolu'nun Kış Turizmi Potansiyelini' yerinde göstermek üzere Erzurum Xanadu Snow White Otelinde Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle tanıtım toplantısı düzendi.

Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri ile birlikte Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nin anlatıldığı toplantı salonunda her iki ilden tek bir 'broşür' dahi bulunmazken, konuyla ilgisi dahi olmayan Erciyes'in farklı farklı 'broşürleri' elden ele dolaştı.

Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri'ni tanımak ve tesisleri gezmek için Erzurum'a gelen Avusturya heyeti için herhangi bir hazırlık yapılmadığı "Erciyes'in broşür sürprizi" ile ortaya çıktı. Katılımcılara verilmek üzere hiçbir görsel ve tanıtım dosyası bulunmamamsı toplantıya katılanların eleştirilerine neden oldu. Ne

KUDAKA ne de Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün kış turizminde dünyada söz sahibi olan Avusturyalılar için hiçbir hazırlık yapılmamasına rağmen, toplantıyla ilgisi dahi bulunmayan Erciyes'in broşürlerinin salonda olması 'Kayseri uyanıklığı" olarak yorumlandı?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.