Bölge Haber Girişi : 06 Ağustos 2010 13:54

Adrenalin tavan yaptı!..

Adrenalin tavan yaptı!..
Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda (BESYO) yapılan yetenek sınavlarında adrenalin tavan yaptı.

Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda (BESYO) yapılan yetenek sınavlarında adrenalin tavan yaptı. 10 ayrı branşta düzenlenen sınavlara 143 bayan, 516 erkek olmak üzere 659 öğrenci müracaat etti. 320 öğrencinin alınacağı yetenek sınavlarında öğrenciler 20 metre yükseklikteki duvara tırmanıyor, havuzda kano yaparak kürek çekiyor, futbol topunu 40 metreden kaleye atıyor ve voleybol toplarını adeta iğnenin deliğinden geçiriyor. Atletizm yarışmalarında ise rüzgar kadar hızlı koşmak zorunda kalıyor. Kampus içindeki açık hava ve salonlarda yapılan bu sınavlar öğrenciler kadar onları izleyen yakınlarını da heyecanlandırıyor. Sınavda başarısız olanlar ise gözyaşlarına angel olamıyor. Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Mahir Uğur, torpil iddialırını ortadan kaldırmak için tüm sınavların kamera ile kayıt altına alındığını belirterek, "Sınavı hak eden kazanıyor" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.