Türkiye Haber Girişi : 12 Mart 2018 17:30

Afrin ve Ağrı'dan acı haber: 2 şehit

Afrin ve Ağrı'dan acı haber: 2 şehit
Türk Silahlı Kuvvetelleri, Ağrı ve Afrin'de 2 şehidimiz olduğunu açıkladı.
Erzurumajans-Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cenderis bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını açıkladı.

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 12 Mart 2018 tarihinde Cenderis bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz” denildi.  

BİR ACI HABER DE AĞRI'DAN

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre çatışmada yaralanan bir uzman çavuş, bölgeye gelen ambulansla Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Hastanesine kaldırıldı. Yaralı uzman çavuş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.