Kültür-Sanat Haber Girişi : 03 Aralık 2012 14:15

AGD'den umre hediyeli bilgi yarışması

AGD'den umre hediyeli bilgi yarışması
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) düzenlediği ödüllü Temel Dini Konular Bilgi Yarışmasında dereceye girenleri umre ile ödüllendiriyor.
Erzurumajans-Anadolu Gençlik Derneği (AGD) düzenlediği ödüllü Temel Dini Konular Bilgi Yarışmasında dereceye girenleri umre ile ödüllendiriyor.

Yarışmaya birinci grupta Ortaokul, ikinci grupta Lise, üçüncü grupta açıktan okuyan ve 18 yaşından gün almamış olan gençler katılabilecek Konu ile ilgili bir açıklama yapan AGD ortaöğretim Başkanı Sıddık Akyasan , yarışmaya katılan bütün adaylara 500 soru cevaplı kitapçık vereceklerini ve soruların Bu kitapçıktan çıkacağını belirtti .

Sıddık Akyasan, “Bu yarışmada amacımız Temel dini Bilgileri Gençlerimizin hafızalarına yerleştirmek ve hayat boyu kendilerine lazım olacak bu bilgilerle donanmaları olduğunu söyledi. AGD olarak gençlerimize milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili yetiştirmek. Gençlerimizi yaratılış gayesini bilen ibadet yaldızlarıyla bezenen kişiler yapabilmektir dedi.
Yarışmada Dereceye girecek öğrencileri umreye götürmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Sıddık Akyasan, kayıt tarihinin 6 Aralık günü biteceğini hatırlattı.
Müracaatların Gürcü Kapı İş Merkezi’nde bulunan Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Merkez Şubesi’ne yapılması gerektiği belirtildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali bayrak 01 Ocak 1970 02:00

    Ey güzel çalışmada benim çocuk kazanırsa benimde gitmem gerekecek acaba bu imkan olacak mı ?