Siyaset Haber Girişi : 03 Ekim 2015 17:45

Ahmet Yaptırmış; Halk yine AK Parti diyecek

Ahmet Yaptırmış; Halk yine AK Parti diyecek
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Merkezde devam etti.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Merkezde devam etti.

Ahmet Yaptırmış, Erzurum merkezde bazı kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunarak, idareci ve çalışanlarla sohbet etti. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, kurum çalışanlarıyla birlikte yemek yedi.

Abdurrahman Gazi Vakfı ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, gezilerine Buhara Hastanesini ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaretle sürdürdü.

Seçim çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yapan Ahmet Yaptırmış, Erzurumlunun göstereceği teveccühle verilecek milletvekilliği görevini en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. 13 yıllık Ak Parti hükümetinin sağladığı istikrarın devamı için 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayan Yaptırmış " Ülke siyasetinde sağlanan istikrarın sekteye uğratılması için iç ve dış yapılar ortak hareket ettiler. Bu güçler ile tek başına mücadelesini sürdüren Ak Parti kadroları aynı zamanda ülke tarihinde eşi benzeri olmayan yatırımlar gerçekleştirdi. Bu durumdan rahatsız olanların ortak hareketleri ile gezi eylemleri, 17 Aralık olayları gibi ülkemizde birçok terörizm hareketleri gerçekleştirdiler. Tek amaçları vardı oda güzelim ülkemizin son yıllardaki sağlamış olduğu yükselişini engellemekti. 7 Haziran seçimlerinin ardından bir kez daha görüldü ki Türkiye'nin yeniden Ak Parti iktidarının sürdürülmesidir. Bizde bu amaçla 1 Kasım seçimleri için gecemizi gündüzümüze katarak, yorulma ve dinlenmek bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.