Erzurum Haber Girişi : 29 Haziran 2012 10:15

Aileler Turkcell Global Bilgi'de

Aileler Turkcell Global Bilgi'de
Turkcell Global Bilgi, Erzurum çağrı merkezi çalışanlarının ailelerini beşinci kez çağrı merkezi binasında ağırladı.
Erzurum Ajans-Turkcell Global Bilgi, Erzurum çağrı merkezi çalışanlarının ailelerini beşinci kez çağrı merkezi binasında ağırladı.
Turkcell Global Bilgi Erzurum lokasyonunda 26 Haziran’da yapılan buluşmaya 190 kişi katıldı. Turkcell Global Bilgi Erzurum Lokasyon Müdürü Bülent Vatanseven tarafından ağırlanan ailelere, Turkcell Global Bilgi binası gezdirildi, çağrı merkezi hakkında sunum yapıldı ve kokteyl düzenlendi.
Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın, “Aile Buluşmaları”nı çalışanlarının büyük bir çoğunluğu oluşturan Y jenerasyonunun aileye verdiği önem nedeniyle yaptıklarını belirterek, “Bu doğrultuda şimdiye kadar farklı lokasyonlarımızda toplam 1600 çalışanımızın ailesini ağırladık. Aile Buluşmaları ile çalışanlarımızın ailelerine, çocuklarının, eşlerinin, kardeşlerinin nasıl bir ortamda çalıştıklarını göstermeyi amaçlıyoruz. Bu, Erzurumlu ailelerimizle gerçekleştirdiğimiz beşinci buluşma ve gerek buluşmaya katılan ailelerden gerekse çalışanlarımızdan çok olumlu dönüşler aldık. Bundan sonra da “Aile Buluşmaları” gibi çalışanlarımıza yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
Turkcell Global Bilgi, Erzurum’da bugüne kadar gerçekleştirilen 5 ziyaret sonunda toplam 700 aileyi ağırladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.