AK Parti makası açıyor

Seçime 12 gün kala büsbütün ısınan siyaset arenası, "ipi kim göğüsleyecek" sorusunu daha çok tekrarlamamıza yol açıyor. Farklı araştırma şirketlerinin 
ardarda yaptıkları kamuoyu 
araştırmaların ortak sonucu şu: 
AK Parti, uzak ara önde...
Son anketlerde yüzde 44 ila 45 bandı 
arasında çıkan sonuçlar, aynı zamanda AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına 
iktidar olma ihtimalini de çok 
kuvvetlendiriyor.
Son aylarda hükümetin teröre karşı 
sürdürdüğü başarılı operasyonlar, 
seçmen nezdinde AK Parti lehine bir hava estirirken, siyasi ve ekonomi 
istikrar beklentisi de yine AK Parti'nin 
hanesine artı puan olarak yazılıyor.
Türkiye'yi kesintisiz 13 yıldan buyana 
yöneten AK Parti, bu sürede oluşturduğu güven ve istikrar havası, beraberinde güçlü bir kalkınma ve daha büyük 
hedefleri yakalama anlayışını yerleştirdi. Bu gerçek yurdun dört bir yanında AK Parti'ye olan teveccühün azalmadığını bilakis içeride ve dışarıda kurulan tüm kumpas ve çirkin tezgaha rağmen 
vatandaşın,  AK Parti'ye güvenmeye devam ettiğini gösteriyor.
Ülke genelindeki bu olgu, çok daha 
baskın biçimde Erzurum'da da hakim... 
7 Haziran seçimlerinde beklediği sonucu elde edemeyen AK Parti, 1 Kasım'da 
rakiplerine büyük fark atacak gibi 
duruyor.Buna göre, 4-1-1 şeklindeki sonuç, 12 gün sonra 5-1'e dönüşebilir; bu, hiç de uzak bir ihtimal değil. Çünkü 7 Haziran'dan bugüne geçen sürede, AK Parti'den kaçan oyların büyük bir kısmı geri dönmeye başladı. Seçmen hangi partinin nasıl bir yol izlediğini ve ülkeyi nasıl 
sıkıntılara soktuğunu daha net gördü. Bu gerekçeyle seçmen,  istikrar adına en güvenilir 
limanın AK Parti 
Hükümeti olacağı inancını daha güçlü bir sesle 
dillendiriyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • tortumli 01 Ocak 1970 02:00

    80`li yıllarda vakıf işhanı bodrum katındaki matbaaya heyecanlı bir şekilde girip çıkan şahsın bu kadar yıl sonra iktidar partisini açık bir şekilde basının tarafsız olması ilkesinden habersiz olarak destekler konuma gelmesi için bu kadar yılın geçmesine gerek yoktu!

  • erdal doğan 01 Ocak 1970 02:00

    mehmet şener sen erzurum yazarısın.erzurumun sıkıntı ve sorunlarını yaz.Eğer iktidar veyahutta başka bir partinin borazanlığını yapacaksan doğru havuza.yok eğer moda böyle el mahkum bizim gazete ve sitemizde böyle oldu diyeceksen bir daha girmeyiz sitene almayız gazeteni olur biter.Ayıptır ya.aylardır aynı yönde yazılar yazıyorsun.Bu mu gazetecilik senin için.

  • Muhlis VURAL 01 Ocak 1970 02:00

    Sizi bu kadar tarafgir yazı yazmaya zorlayan nedir? bir türlü çözmüş değilim.siz derken kişisel bazda söylemiyorum.. Ülkemde sizin gibi sadece iktidar penceresinden gündemi izleyen Tüm yazarlardan bahsediyorum. gazeteci devamlı muhalif olacak diye bir şeyde söyleyemem,ama sizleri iktidar meftunluğuna sürükleyenin ne olduğunu anlayamadığımdan affedin zekasızlığıma kızıyorum. kırdıysam,özür diliyorum. ..

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Guzel temenniler.insallah hayal kırıklığına ugramassin.7haziran onceside dereyi gormeden pacalari sivamistin.sonra çok uzulmenizi ve hasta olmanızı istemem.partilerden çok hayirlisini isteyelim.birseylerin peşinden giderken birazda düşünelim.