İlçeler Haber Girişi : 29 Aralık 2011 16:00

AK Parti Milletvekili Yılmaz Narman`da

AK Parti Milletvekili Yılmaz Narman`da
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçelere yönelik gezilerini sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçelere yönelik gezilerini sürdürüyor. Oltu’nun ardından bugünde Naman’da incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Narman Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Narman programına AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Adnan Yılmaz, burada ilçe başkanı Zafer Rüşen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. TBMM’ndeki yoğun çalışmalarının ardından seçim bölgesi Erzurum’a gelerek seçmenle buluştuğunu ifade eden Adnan Yılmaz, zaman zaman fırsat buldukça bu tür ilçe gezilerinde bulunarak halkın sorunlarını dinleyeceğini söyledi.

Daha sonra Kaymakamlığa geçen Milletvekili Yılmaz burada Kaymakam Abdullah Atakan Atosoy ile görüştü. İlçenin sorunları ile ilgili olarak Kaymakam Atasoy’dan bilgi alan Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözüme kavuşturulacağını söyledi.
Buradan Narman Belediyesine geçen Yılmaz, geçtiğimiz aylarda AK Patiye geçen Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen’i ziyaret etti. Başkan İşleyen’i tebrik eden Ak parti Milletvekili Yılmaz, Narman Belediye Başkanı İşleyen’inde Ak parti saflarına geçerek kendilerine güç kattığını söyledi.

Adnan Yılmaz daha sonra Narman Belediyesi’nce yaptırılan otogar inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın tamamlanması için gerekti ödenek konusunda destek vereceğini belirten Yılmaz, Narman’ın AK Parti iktidarıyla hizmete doyurulacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.