AK Parti ve Hülya Çakır!..

Seçimlere sayılı günler kala, ülkenin her yerinde olduğu gibi Erzurum aday adaylarında da tatlı bir telaş ve anılarında yerini her zaman koruyacak bir heyacan var!
Bu telaş ve heyecanı sadece AK Parti'nin adaylarında görüyoruz, dersek,  ne abartmış oluruz ne de tek taraflı baktımızı kimse söyleyebilir.

AK Parti'nin diğer aday adaylarını da zamanımız yettiği sürece, bilgimiz ve gözlemlerimiz ölçüsünde elbette yazmaya ve de duyurmaya çalışacağız.
Bu çalışma ve hevesi diğer partilerin aday adaylarında da görürsek, onları da yazmamak için bir nedenimiz yok!
Klavyemizdeki tuşlar da düşünen yanımız da eskiyecek değil ya!

AK Parti Ülke genelinde yüzünü ve yüreğini yenileme gayretini Erzurum'da da göstermekte. Bunlardan dikkat çekici bir isim ise, Sayın Hülya ÇAKIR.
Peki, durmadan koşturan ve evleri tek tek dolaşarak hemcinsleri ile sıcak bağlar kuran, siyasetin genç ve dinamik hanımı kimdir!

Erzurum toprağında doğan, memleketinin havası ve suyuyla yetişen, hayat bilgisine bilgisayar mühendisliğini de ekleyerek, geleneklerini eskitmeden ve eksiltmeden siyasete girişerek Erzurum'un çağdaş yüzünü daha da ortaya koymaya kararlı biri!


Konuştuğum kadarıyla Sayın ÇAKIR'ın amacı, Erzurum özelinden başlayarak Türkiye genelinde bütün kadınların ön saflarda yerlerini almaları ve bulundukları yerden memleketlerine hizmet etmelerini sağlamak için gerekli çabayı gösterecek olması.
Erzurum AK Parti Örgütü'nün dilerse silebileceği, isterse sivriltebileceği bir aday adayı Sayın Hülya ÇAKIR.
Kim bilir!.. Ankara kulislerinde de adının anılır olması boşuna değildir belki!
Hizmet için heyecan duyan, Erzurum'dan çağdaş bir kadın yüzünü Ankara'nın Meclis koridorlarında görmeyi kim istemez ki!
AK Parti Genel Merkezi genel olarak adaylarında çalışkanlık ve temiz bir mazi aramakta.
Bunu bilen Erzurum AK Partili seçmen de öyle sanıyorum ki adı geçen aday adayını içtenlikle destekleyecekler.
Diğer Partilerin aday adaylarını da bu gayret içinde görme isteği her Erzurumlunun özlemi olmalı!
Oturduğu yerde kim kazanmış ki!
Değil mi yani!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.