AK Parti, vekil Fırat'ın memleketi Tekman'da üçüncü oldu!

DEM YÜZDE 47,5 İLE BİRİNCİ OLDU

 

AK Parti’nin güney ilçelerinde yüzü gülmüyor. Karayazı, Karaçoban ve Tekman’da bir kez daha hezimete uğrayan partide gözler Tekmanlı Milletvekili Abdurrahim Fırat’a çevrildi.

 

Kürt oyları noktasında partinin umudu olan Fırat, Tekman’da DEM Parti’nin yüzde 47,5 ile birinci çıkmasıyla teşkilatı hayal kırıklığına uğrattı.  

 

Yeniden Refah’ın yüzde 18,88 ile ikinci parti olduğu ilçede, AK Parti yarışı üçüncü tamamladı. Öte yandan 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinde de DEM yüzde 63,86 oranla birinci sırada yer alırken, AK Parti yüzde 21,59 oranında oy almıştı. Onur SAĞSÖZ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yavuz güney11 Nisan 2024 08:34

    Hersey bozulduğu gibi siyaset de bozulmuş aslında 2 Side miadını doldurmuştu. Sekmeni Depoya kaldırmak gerekiyordu ama milletimiz elbisesini yamayıp yamayıp giydiği gibi sekmeni de oylayıp oylayıp seçti. Avrupa olsa çoktan sekmen çöpe atılmıştı. Şimdi 4 sene pis suları içemeyip astronik su faturası ödeyip küflü pis ekmekleri alın. Bozuk yollarda aracınız mahvolsun heray sanayi de para harcayıp durun. Ah Erzurum halkı ay bir defa olsun gerçeği görün taassup yapmayın.

  • Ali er09 Nisan 2024 19:40

    Şeyh Said isyan etmiş bir asi idam edilmiş mezarı belli değil. Sırf onun torunu diye oy verenler aday gösterenler bu adamın torunu olma dışında ne özelliği var dedesi kendini kurtaramamış ne bekliyorsunuz ne umuyorsunuz anlamadım azıcık dik durun

  • Shadow09 Nisan 2024 03:43

    Sekmen aziziyeyi tehdit ediyor. Ayağına sıkıyor haberi yok. Bu ne kibir bu nasıl bir anlayış. Çivi çaktırmayacakmış. Hadi bakalım hodri meydan. Aziziye halkından oy aldığını biri, bu kendini başkan zanneden arkadaşa hatırlatsın. Halkla inatlaşmak nelere gebe öğrenecek.

  • Dadas 08 Nisan 2024 18:18

    Sayın Sekmen'e birisi sorabilir mi? Aziziye belediye başkanlığına neden ödenek sözünü söylemiş veya bu sözün aslı var mı?

  • Dadaşbey07 Nisan 2024 02:47

    Sekmene oy verenlere hakkımı helal etmiyorum

  • Ahmet erdemli 05 Nisan 2024 17:35

    Sekmen bey şuanda tüm Erzurum seni gözlüyor hepimiz yaptığın işleri kontrol ediyoruz sıkıysa bir yanlış yap. Anında karşında tüm erzurumu bulursun. Buradı İstanbul a benzemez efendi.

  • Emrah Daştan 05 Nisan 2024 15:12

    Erzurum da Belli Bi Kesim Var, Türkiye de Komünist Parti Başa Gelse, Yaavv Zaten Bizde Sizdendik Deyip, Gene Bu Memleketin Gariban Çocuğu nu İşsiz Bırakıp, Kendi Sülalesine Yol Açacak Bi Kesim.. Yarın Hedepmidir dem midir nedir hükümet olsa bahsettiğiiniz kişilerden daha büyük dem ci olmaz emin olun.. her dönemin adamları, ak parti o bölgede kaybetti umurlarında mı sanıyorsunuz , kendi gemileri ni yürütüyorlar her şekil?.

  • Dost eline giden turna05 Nisan 2024 04:34

    Demek ki neymiş ak parti adayları o bölgelerde çalışmamış. Gerçi hiç bir yerde çalışmamışlar ki sonuç böyle oldu. Üzüldüm mü tabi ki hayır 10 sene önce benim göç etmeme neden olanlar, sefa sürüyorlar, sonucunuda onlar düşünsün. Ben şahsi tüm haklarımı haram ettim. Liyakatsiz, yalaka, cebini, kendi siyasal hayatını düşünen kim varsa hepsi Erzurum da yer edindi. Beş para etmeyenlere neler verildi. Teoman, karaçoban, ve karayazı da pkk oy artırıyor,. Erzurum 1 PKK'lı sözde vekil çıkarıyorsa sekmen ben başarılı belediye başkanıyım diyemez...