Siyaset Haber Girişi : 23 Mart 2015 17:40

AK Parti'de STK bazında temayül yoklaması

AK Parti'de STK bazında temayül yoklaması
Erzurum'da, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, AK Parti Milletvekili aday adayları için sandık başına giderek oy kullandı.
Erzurumajans-Erzurum'da, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, AK Parti Milletvekili aday adayları için sandık başına giderek oy kullandı.

Siyasette pek yer almayan bir şekilde bu kez Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri sandık başına gitti. STK temsilcilerinin oy verme işlemi Sabah saatlerinde başladı. Yetkililer, sandıkların daha önceki temayül yoklamasında olduğu gibi bu kez de açılmadan Ankara'ya AK Parti Genel Merkezi'ne gönderileceğini belirttiler. Temayül Yoklamasıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "Erzurum'da milletvekili adaylarımızın belirlenme süreci devam etmektedir. İlk olarak teşkilat temayülümüzü gerçekleştirdik. Bu temayülde teşkilatımızın düşüncelerini, fikirlerini aldık. Akabinde alt komisyonlarımız tüm Türkiye çapında aday adaylarını Ankara'ya davet etti. Mülakatları gerçekleştirdiler. Cuma günü de başbakanımız genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, tüm il başkanlarıyla mülakat gerçekleştirdi. Biz de Cuma günü genel başkanımızla görüştük. Kanaatlerimizi bildirdik. Bugün de STK'ların düşüncelerini önerilerini alıyoruz. STK'ların düşünceleri bizler için önemli. STK'lar sosyal yaşamın, ticari hayatın çok önemli birer aktörleridir. Çok önemli misyonları var. O yüzden onların düşünceleri, kanaatleri partimiz açısından hakikaten önemlidir. Bugün akşam 17.00'a kadar bütün STK'lar oy kullanacak. Bu oyları çuvallayarak genel merkeze göndereceğiz. Genel merkezde teşkilat temayülünde olduğu gibi tasvip edilecek ve değerlendirmeye alınacak. İnşallah Erzurum için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kadir 01 Ocak 1970 02:00

    yav ak parti yıllardır halkın görüşünü önemsemedi ahmet küçükleri ikinci kez başkan yaptı muhyettin aksak şehirden küfüre varan tepkiler almasına ragmen ikinci kez vekil oldu.temayülde ilçe yönetimlerini zengin etti sizide umursuyoruz havası verdi , anketlerde güya halkın görüşünü önemsiyorum imajı verdi stk ları da havaya sokuyor şimdi :)