Bölge Haber Girişi : 04 Şubat 2011 14:13

Akçayır'ın klibi izlenme rekoru kırdı!..

Akçayır'ın klibi izlenme rekoru kırdı!..
TRT sanatçısı Erzurumlu ünlü türkücü Nurullah Akçayır'ın, Telekom Atlama Kuleleri önünde 'Yazın kar yağar başıma' adlı türküsüne çektiği klip, birçok paylaşım sitesinde izlenme rekoru kırmaya başladı.

Erzurum Ajans-TRT sanatçısı Erzurumlu ünlü türkücü Nurullah Akçayır'ın, Telekom Atlama Kuleleri önünde 'Yazın kar yağar başıma' adlı türküsüne çektiği klip, birçok paylaşım sitesinde izlenme rekoru kırmaya başladı.

TRT sanatçısı Erzurumlu ünlü türkücü Nurullah Akçayır, 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları (UNIVERSIADE) kapsamında yaptırılan ve Türkiye'nin tek atlama kuleleri olma özelliğine sahip olan Telekom Atlama Kuleleri önünde 'Yazın kar yağar başıma' adlı türküsüne klip çekti. 11 ay önce hazırladığı eserini bekleten Akçayır, 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları'nın başlamasıyla birlikte türkü severlerle buluşturdu. Oyunlar öncesinde Erzurum'un tarihi ve kültürel mekanlarıyla birlikte Telekom

Atlama Kuleleri'nde klip çeken Akçayır, kar, Erzurum ve UNIVERSIADE oyunlarını adeta bütünleştirdi. Kış Oyunlarıyla birlikte Akçayır'ın 'Yazın kar yağar başıma' adlı türküsü de ilgi odağı haline gelirken, birçok paylaşım sitesinde izlenme rekoru kırmaya başladı. Akçayır, klip için 11 ay beklediğini ifade ederek, "Ben bir Erzurum sevdalısıyım. İlimizde de 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları düzenleniyor. Klibimizi atlama kuleleri ve Erzurum'un tarihi ve kültürel mekanlarında çektik. Çok güzel oldu.

Müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Ayrıca birçok paylaşım sitesinde yoğun ilgi görüyor" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.