Siyaset Haber Girişi : 18 Ağustos 2017 13:30

Akdağ'ın, 'Akşener' değerlendirmesine cevap Erzurum'dan geldi

Akdağ'ın, 'Akşener' değerlendirmesine cevap Erzurum'dan geldi
Erzurum Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın, Meral Akşener ile ilgili değerlendirmelerine, bir başka Erzurumludan, eski MHP Milletvekili Cezmi Polat'tan cevap geldi...
Erzurumajans-Erzurum Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın, Meral Akşener ile ilgili değerlendirmelerine, bir başka Erzurumludan, eski MHP Milletvekili Cezmi Polat'tan cevap geldi: "Görünen o ki, Meral Akşener gerçeği, iktidarın yüreğini ağzına getiriyor. Korku, dağları almış diye bir söz var. Ama belli ki korku Akdağ'ları da almış."

Dün A Haber'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın, "Meral Akşener'e FETÖ desteğinin olduğunu biliyoruz. Kongre oyunlarıyla, arka planda bir takım çevrelerin desteğiyle kurulan partilere millet itibar etmez. Kuracaksa da kursun görelim, gelsin er meydanına boyunun ölçüsünü alsın" şeklindeki sözlerine tepki gösteren MHP eski Erzurum Milletvekili Cezmi Polat, "Meral Hanım'ın partisi en geç ekim ayında kurulacak. Bu gerçek, tüm AKP'lilerin uykularını kaçırtıyor" dedi.

Meral Akşener liderliğindeki yeni oluşumda yer aldığı bilinen Cezmi Polat, merkezde kurulacak yeni partinin, AKP'lilerin gözünü fena korkuttuğunu belirtti. Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi

"Bu hoşnutsuzluğu sayın Recep Akdağ'ın sözlerinden de anlamak mümkün. Söyleyecek başka sözü olmayan ve sürekli FETÖ yalan ve iftiralarının arkasına sığınarak sayın Akşener'e çamur atan sayın Başbakan Yardımcısı, galiba Meral Hanım'ı kendisiyle karıştırıyor. Sağlık Bakanlığı'nı bir örümcek ağı gibi saran tarikatının, ülkenin sağlık hizmetlerini nereden nereye sürüklediğini herkes görüyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Ortada daha kurucuları belli olmayan, ismi konulmamış bir parti bile yokken yaşatılan korku belli ki Akdağlar'ı sarmış durumda. Ama bizde bir söz vardır; Korkunun ecele faydası yoktur derler. Artık ne yaparlarsa yapsın, hangi iftirayı atarlarsa atsınlar, Akşener gerçeğini bertaraf edemeyeceklerdir."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.