Siyaset Haber Girişi : 10 Ekim 2012 00:30

AKP'li Kılıç, o vurgunla ilgili kesti attı

AKP'li Kılıç, o vurgunla ilgili kesti attı
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, kamuoyunu sarsan ‘kamulaştırma yolsuzluğu’ ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kılıç, “Ucu nereye giderse gitsin, yolsuzluk yapan bedelini ödesin” dedi.
Erzurum Ajans-BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin kamulaştırma servisinde yaşanan ‘kamulaştırma yolsuzluğu’ ile ilgili AK Parti cephesinden ilk açıklama geldi.

Palandöken’in konuyla ilgili sorularını cevaplandıran AK Parti İL Başkanı Murat Kılıç, son derece net cevaplar verdi. Kılıç, AK Parti olarak süreci yakından takip ettiklerini belirterek, “Yolsuzluk yapan her kim ise bunun hesabını mutlaka vermeli.

Ödemesi gereken bedeli de ödemelidir. Soruşturmanın ucunun nereye varacağı da hiç önemli değil. Varması gereken neresi varsa oraya kadar gitmelidir” dedi.

AK Parti’nin yolsuzluklarla mücadele eden bir parti olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, soruşturmayı yürüten savcılık makamının en doğru kararı vereceğine olan inançlarının da tam olduğunu söyledi. Başkan Kılıç, sözlerini şöyle noktaladı:

Sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilmesinin istiyoruz. Adli makamların yürüttüğü soruşturmanın sonucunu bizde merak ediyoruz. Soruşturmanın ucu nereye varacaksa, varsın. Yolsuzluk yapanlar kimse bedelini de ödemeli, ödeyecektir de…” (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • TC_etveli 01 Ocak 1970 02:00

    Bu olay neden ulusal basına yansımadı ????????

  • TC_etveli 01 Ocak 1970 02:00

    Böyle kesip atmasına bakmayınız, Aşkale öğretmenevindeki yolsuzluğa bulaşan AKP li siyasetçileri bizzat kendisi korudu. Al birini vur ötekine !