Bölge Haber Girişi : 06 Eylül 2010 00:02

Aksak'tan referandum ziyareti!..

Aksak'tan referandum ziyareti!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Oltu'yu ziyaret ederek ilçe eşrafından Sırrı Akbulutun evinde verdiği iftar yemeğine katıldı.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Oltu’yu ziyaret ederek ilçe esnafından Sırrı Akbulut’un evinde verdiği iftar yemeğine katıldı.

Beraberinde Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir’nde bulunduğu iftar yemeğinin ardından AK Parti ilçe binasına geçerek partililerle bir araya geldi.

Partililerle referandum çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Milletvekili Aksak, ilçe teşkilatının çalışmalarından son derece memnun kaldığını belirtti.

Parti teşkilatını ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Ziyrek, AK Parti İlçe Başkanı Demir ve partililerle birlikte cadde boyunca esnaf ziyaretinde bulunan Aksak, referandum hakkında vatandaşlardan “Evet” oyu istedi.

Türkiye’nin önünün açılması için referandumda “Evet” çıkması gerektiğini belirten Milletvekili Muhyettin Aksak, “Parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın milli duyarlılıkla referandumda sandığa gitmeleri ve “Evet” oyu vermelerini istiyoruz. Bu referandum Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Her duyarlı vatandaşımız referandumda ülke geleceğini ön planda görmelidir.” dedi.

Muhalefet partilerinin referandum paketinin içerisinde bulunmayan maddeleri vatandaşlara varmış gibi anlatarak kafa karıştırmaya çalıştıklarını öne süren Aksak, partililerden “Evet” broşürlerini herkese dağıtmalarını ve broşürlerin okunmasının sağlamasını istedi.

Gece geç saatlere kadar ilçedeki ziyaretini sürdüren Aksak, sahura doğru Oltu’dan ayrılarak Erzurum’a döndü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.